söndag 9 januari 2011

Vad tiden rinner iväg....

Men heja vad tiden rinner iväg......ena stunden stressar man med allt innan julen, men innan man riktigt hinner med så är allt över.....
Ganska skönt om jag får vara ärlig.....denna gång så infann sig aldrig julkänslan riktigt.....det känns som att jag stressade bort alltihopa =/

Vi firade i Happis hos mina föräldrar med syskon och syskonbarn....MYS <3 Men vi var bara "upp" en snabbis = 2 nätter. Mellandagarna jobbade jag och Uffe som tokar för att hinna få färdigt mycket på jobbet innan årets slut.....jag gjorde det sista på nyårsafton.....pust och stånk, men sköööönt!!!
Nyårskvällen firade vi med att gå ut och äta plankstek med barnen och Andreas.....hamna i matcoma i soffan (länge), hejandes på småkronorna.....umgås med Ann-Lo och Conny.....och avnjuta fyrverkerierna i stan!!!! Maffigt!!!!

Har fått en "legitim svärson" på nyårsafton, då Sandra och Andreas förlovade sig1!!! Puss & kram mina änglar <3
Tänk vad tiden rinner iväg.....hon var ju nyss liten och fick dansas till sömns till tonerna av Jerry Williams "Did I Tell You".....och nu är hon förlovad och har fått en lägenhet tillsammans med Andreas. Vad konstigt det kommer att bli när "lillkråka" lämnar nästet....men tur att hon stannar i Luleå iaf =)

Idag har vi firat sista jullovsdagen med en traditionsenlig magsjuka.....urk....och i morgon är vi tillbaka i ekorrhjulet.....skönt att få lite ordning på dygnsrytmerna, som för vissa familjemedlemmar har blivit helt uppochner =)
Jag ska även in och köpa ett fastepaket i morgon för att rensa och nystarta kroppen för nya friska tag =)
Har faktiskt avgett ett nyårslöfte åt mig själv.....att bara säga JA under det kommande året (resten av livet).....men för att orka säga ja till allt man vill göra och blir inbjuden till så måste man vara piggare och friskare!!!
Så nu blir det en rivstart......

Gott nytt år allesammans!!!

1 kommentar:

  1. Så roligt att se dig här igen!!Barnen växer upp och ifrån oss med en rasande fart.Får vara tacksamma om dom får det bra,det är det viktigaste ,eller hur?
    Ha det bra!

    SvaraRadera