lördag 30 maj 2009

Gåvan!

Har idag fått en helt underbar gåva av min käraste vän Tina.....hon är medial och har målat en tavla i de färger som hon ser omger mig....tecknat bla. samiska tecken och latinska visdomsord, som beskriver min personlighet. Jag är alldeles mållös.....en av de bästa gåva jag någonsin fått.... och som alltid kommer att finnas kvar för att påminna mig om denna tid i mitt liv!!!
Tavlan har fått tre olika bottenfärger...Lila för min mediala gåva.....Rosa och Grönt som står för kärleken i mitt hjärta.....och som förhoppningsvist speglar sig mot de människor jag stöter på under min vandring på livets stig.
I centrum finns mitt ansiktes konturer uppburen av en brun stam som speglar jungfrun som ett jordtecken.....flankerat av ytterligare ett mindre träd.
Högt upp syns svaga konturer av två fjälltoppar....som har två olika betydelser för mig. För det första är det min största innersta längtan att kunna vistas bland fjälltoppar när jag behöver komma ifrån allt annat. Tänk att få ha en stuga på ett enslig snöigt fjäll.
För det andra står det för nåiden...samernas shaman.....som jag känner står för dit jag strävar i min andliga utveckling.
Högst upp syns universums energi stråla ner över hela tavlan, över hela mig, och allt jag är och gör. Energi som gör mig stark och strålar genom mig i min kontakt, heeling till andra runt omkring mig.
Jag bara njuter av att titta på tavlan.....att få svämmas över av de varma härliga färgerna.....att få känna hur rätt alla symboler, visdomsord är för mig just nu!!!
TACK TINA!!! Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin gåva...förstår att du är mållös :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du tycker om den. Kram älskade vän.

    SvaraRadera