tisdag 7 februari 2012

Gallretningar!!!

Hm.....som man bäddar får man ligga......ett helt korrekt gammalt ordspråk!!! Käkade sååå mycket onyttigheter igår på sonens födelsedag.....och skulle idag bara ta några kakor till frukost tillsammans med min morgondos treo.......ikket en bra blandning!!! Inget riktigt gallanfall denna gång....men det retar på så att säga....
Nu ska jag lägga ner sånt där sliskande.......men justde, min älskade svärson Andreas fyller ju år idag och detta måste vi fira!!!!
Nåja imorgon då......men oj, då fyller min käraste Bälingegranne Svempa år......

Hm.....jag ser min bikinikropp flyga iväg på en gigantisk chokladdounat!!!!
Alltså min framtida bikinikropp.....jag som just hade börjat se den närma sig lite....steg för steg....snyft!!!
Och jag VET att man kan säga nej tack......eller äta sallad istället......men det är inte riktigt jag.
Jag är en person som går all-in i alla lägen.....

Jaja....jag får väl springa lite extra mycket i trapporna så löser nog det sig oxå. Och förresten.....vem behöver en bikinikropp när man är 37+ och det finns vassruggar i närheten??? Det är ju ändå idem jag tillbringat mina senaste somrar :)))

Nej nu blev jag lite gnällig här.....det är väl klart att jag i år ska vara mer fit än vanligt till sommaren......känner suget att röra på mig.....och ser ju faktiskt resultat av springandet med Puuma upp och ner för trapporna!!! Jag får väl skylla på min månatliga gnäll, tyckasyndommig, vräkaimigonyttighets vecka....jag är ok snart :)))

Skulle bara vilja att det blev lite varmare nu, så jag kan gå ut på långprommisar med hundarna.....blir lite för rastlös i kylan. Men tills dess ska jag springa i trapporna!!!!

Ha en underbar dag allihopa :)

2 kommentarer:

  1. Isch...börjar gallan bråka?Det vet jag då vad det är!Ha en bra dag du med ,trots allt!Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den brukar bråka ibland.....men nu var det ett tag sen sist. Bara jag håller koll närmsta dagarna på vad jag äter så brukar den lugna ner sig. Kram!

      Radera