fredag 9 november 2012

Ibland blir inte livet som man tänkt sig...

Just nu känner vi oss lite nedslagna och molokna :(
Husköpet blir inte av pga olika anledningar, vi har själva valt detta, men det är otroligt ledsamt ändå :(
Det känns i hjärtat när det är något som vi längtat till som tokar, men nu är det bara att inse fakta och gå vidare!!
Och vi har ju det väldigt bra här i vårt himmelrike, så nu ska vi njuta av att vara citybor och resa och leva loppan istället :)

LCHF-en går himla bra, förutom förra helgens frosserier, och kroppen mår sååå mycket bättre :)
Har nästan inga problem med fibromyalgismärta längre och nacken känns oxå bättre!!! Ett riktigt halleluja moment <3
Viktmässigt händer det inte så mycket, och det är ju på grund av fuskandet, men det känns inte lika viktigt som de positiva hälsoaspekterna :) Huvudsaken är ju att vågen inte knallar uppåt för då måste jag ta i med hårdhandskarna, men just nu så njuter vi av en balansgång av livets goda och mår förträffligt bra :)

Äntligen har vi fått snö som ser ut att stanna.....även om det bara är ca 2cm så gör det så mycket för ljuset och välbefinnandet. Man blir piggare och kommer ur den sega regndepression som lamslagit hela norden!!!
Hundarna är oxå helt överlyckliga över snön, så tom Diva blir som en valp igen där hon rusar runt och sniffar och snortar snö i massor :)
Vi har ju en fin gård på baksidan av huset där jag törs ha dem lösa, och de springer runt som ystra kalvar på grönbete :)

I helgen var det tänkt att vi skulle åka upp till stugan, men Jesper har matcher och vi har så dålig täckning med datorn däruppe så det blir bara stillbilder när vi försöker se dem på nätet. Men nästa helg åker vi upp för då är det en matchfri helg!!

Ha en underbar helg alla fina därute!! Jag kommer att hålla tummarna både för Jeppes Valencia Flyers och att vi får lite mer snö i helgen, och bara njuta av att finnas till!!
Kram :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar