fredag 12 oktober 2012

Hjälp jag är gammal!!!!

Idag när jag gick igenom min mailskörd så öppnade jag ett utskick jag fått från någon tidning där Amelia Adamo står som frontfigur.....aha, tänker jag.... Amelia!!!
Och de vill att jag ska börja prenumerera.....och vilken snygg väska man får då.....
Sen ser jag att det inte är från Amelia utan från någon annan "tanttidning"!!!!
Hjälp har jag blivit så gammal att jag får utskick från tanttidningar???? Tänkt för äldre kvinnor!!!!
PANIK!!!!!!

Hjärtat rusar och kallsvetten tränger på när jag hastigt delitar mailet, och ser mig omkring så att ingen ser att JAG får såna mail.....vilket är löjligt eftersom jag är ensam hemma. Men känslan var verkligen så stark :((

Nu lugnade sig denna känsla ganska mycket när jag öppnade nästa mail....det var från Victoria Secret, med erbjudanden om raffiga underkläder i underbara färger och modeller :))

Phuuu......dagen var räddad!!!
Men den där lilla gnagande "tantkänslan" har inte riktigt släppt ännu. Är det verkligen så det ska bli nu....att mailen ska fyllas med erbjudanden från Vitapro, kryckspecialister och Fonusreklam eller?????

Visst kan kroppen kännas ganska risig med jämna mellanrum, med smärtor och stelheter m.m. Men det gäller att se över allt detta och veta att man är inte äldre än man känner sig i huvudet.
Känner man sig mentalt risig och som en grå mus, så ser man ut därefter. Men känner man sig (eller försöker känna sig) stark, vital och ung, så ser man fräschare ut :)))

Så nu ska denna 37+ bruden kamma håret, slänga på lite smink och köpa en Cosmopolitan tidning. Sen bär det av upp till stugan på helgdate med darlingen....Underbart!!!!

Ha en härlig helg allihopa, och plocka fram pumorna i er :))) Kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar