tisdag 29 juni 2010

Planering....

Nu börjar det närma sig att våra hantverkare kommer och hjälper oss med fixandet i huset. I morgon kommer Paxborn som har lagat grunden och ska sätta in det nya handfatet (som jag köpt för 1 1/2 år sedan) på lilltoan......äntligen......
Sedan kommer målaren till helgen och målar några tak åt oss........
Jag och Uffe har varit runt och kollat efter 5 nya element och badrumsinredningar. Vi hittade inget vi ville ha, men Uffe hittade en ny gräsklippare och var väldigt nöjd och belåten med shoppingen.......vad är det med karlar och motorsaker.......kan inte förstå hur uppspelt en gräsklippare kan göra någon.........men...men...det känns som att det börjar röra på sig i alla fall =)

Fick en hel massa gjort på jobbet oxå.....skönt.....men jag har enorma högar att beta av, helst innan fredag, men absolut innan semestern.....
Har inte bestämt när vi ska ha semester i år, eller om vi ska hitta på nåt kuligt.......allt beror ju på när alla renoveringsbitar faller på plats.
Men en liten tripp nånstans hade inte varit fel......kanske en kombinerad IKEA och ta en tur ut till föräldrarna på Viinala i Haparanda skärgård sväng.......och åka till Porsi är ju ett absolut måste.......längtar....=)
Mycket mer hinner vi nog inte......
Nej färdigsurrat för denna gång......

Adjöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar