torsdag 12 juli 2018

Snart semester

Näst sista dagen innan semestern och guuud så skönt det ska bli. Har knappt jobbat under denna veckan eftersom Sandra jobbat och jag fått vara mommo och lekt och badat i detta underbara sommarväder, men man har ju allt jobb i huvudet om vad som ska prioriteras och hinnas innan slappandet drar igång.
Eller nja....slappande och slappande...arbetslägret kanske passar bättre :)

Vi åker mest troligt upp på lördag eller söndag, tyvärr så lovar de regn och lite mer vind till lör så om det inte ändras så blir det nog söndag.
Vi har lastat den nya 8kvm plockepinn bodan på släpet färdigt under veckan, (och givetvis har jag slitit sönder både rygg och nacke....merde...) och hoppas på att gasolkylen och spisen hinner komma så vi får med dem oxå. För även om vi har ett djupt hål i backen där 2 kylbagar ryms så blir det lite meckigt att kunna handla så mycket mat vi behöver för ca 1 veckas vistelse. Sen får vi åka upp till Gällivare och proviantera och faktiskt vara på sightseeing, (jag har skämmigt nog aldrig varit där förrut), men som sagt skönt att kunna rymma de känsligaste matvarorna i kylen så här i rötmånadstider och allt.

Sen måste vi ju ha med mer gasol, båtbränsle och, och ,och....som vi ska köra ut med vår 4,6m båt....mÅÅÅnga svängar lär det bli.

Ja mycket slit blir det nu initialt men bara vi får allt dit så får vi ta dagarna som de kommer och pyssla på med vad vädergudarna tillåter. Det blir nog bra...jag har även bunkrat böcker så jag klarar även gråvädersdagarna :)

Nej nu måste jag rassla in på kontoret och gasa på innan mina gullungar kommer och jag ska ha dem på sleepover utan Sandra, så hon får sova och bara göra något kul innan vi blir borta så länge. De har även sovit här under 2 nätter alla 3 så jag kunnat avlasta så mycket jag kan. Hon har det ju ganska kämpigt som ensamstående med 2 så små barn utan större hjälp från pappan som kan träffa dem kanske under 2 kvällar i vecka i nån timme.
Men hon är så otroligt stark och duktig min älskade dotter, och gör ett fantastiskt jobb som mamma, med en i trotsåldern och en som inte längre bara vill vara på golvet utan vill gå, springa men inte kan ännu och är en smula frustrerad, och som producerar nya tänder på löpande band.
Ja som sagt hon är en hjälte i mina ögon!!! En fruktansvärt trött och slut sådan, men det kommer nog att bli bättre när hon får rutin i allt detta, det har bara gått 3 månader sen separationen ännu.

Hoppsan nu hör jag att mitt lilla crew kommer så nu får mommo dra igång.
Ha en underbar sommar alla ni därute.
//Kerstin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar